Heippä hei!  Alla  on luettavissa viimeisin ns. "kolumneistani"... tai osa niistä on kylläkin pakinoita. Aikaisemmat tuherrukset löytyvät linkin takaa arkistosta: Kolumniarkisto


Oodi ruuvvalle:

Nykyaekana sitä on immeisten vuatimuksena jos jonniin näköstä erikoisruokavalioo, joeta sitten seisoviin pöytiin kokkoojat ja juhlien järjestäjät koettavat hiki tukassa ( ja hintoo tietennii lisäten ) totteuttoo. On laktoositonta, gluteenitonta, sokeritonta, rasvatonta, lihatonta ja vihapuhheetonta. Löytyy lakto-vegeä, vektolagea jos jonniinlaesta, ynnä kaloritonta. Ainoastaan Hartsu-herran suosima "rahaton"-vaehtoehto tuntuu puuttuvan turhan monen ruokapaekan listoilta.
Muutennii on syöminen muuttuna Suomessa ylellisyyvveks. Kyllä pittää kauppojen katerosenttiloehin olla kohillaan, kun kahtoo millä vauhilla esim ABC-asemia nousoo joka niemeen, suareen ja notkelmaan! Meille köyhille on onneks ja helepotukseks suotu ns. "Keltasten lappujen Happy Hour". Siitä vuan tunti ennen sulokemisaekoo kytteemään kaupan tätin kaverina viimesiä myyntipäeviä. Joskus suattaa suaha paljonnii laatutavarata pakastimen täytteeks ja puoleen hintaan...mikäli vuan vel´poeka ei oo ehtinä ensin apajalle!Hartsu-herra 22.8.2011.