JUVALAISENNÄKÖISENMIEHEN BLOGI:


JUVALAISENNÄKÖISESSÄ YHDISTYVÄT ARCHIE BUNKERIN
 OPTIMISTISUUS
JA PENTTI LINKOLAN ELÄMÄN ILO!
"Sillä mies, joka kirjoittaa sanoja blogiin, ja vielä enemmän mies, joka antaa päivittää nimensä ja tekonsa nettiin, elää toivossa, että hänen sanansa luetaan ja että jälkeentulevaiset lukevat hänen sanansa ja ylistävät hänen tekojaan ja viisauttaan. Mutta Hartsu-herran sanoissa ei ole paljon ylistämistä eikä tekojani maksa kiittää ja viisauteni on karvas sydämessäni eikä miellytä ketään. Hartsu-herran sanoja eivät ihmiset toista viisastellakseen hänen viisaudellaan."
- Sinuhe egyptiläinen ( feat. Hartsu-herra savolainen)


Arkistonapin alta löydät kaikki blogimerkinnät vuosilta 2012-2017!Viime merkintään


            TOUKOKUU 2019:


4.5.2019:

TAKATAKATAKATALVI JA MUUTA IHMEELLISTÄ

Kaikkien meitä jymäyttävien ilmastouskovaisten suureksi harmiksi maahamme on iskeytynyt ihan oikea takatakatalvi. Esim Etelä-Savoon on satanut vapunpäivän jälkeen jo reilu viisi senttiä uutta lunta ja lisää on luvassa. Kaikki tämä vielä pakkasen ja navakan tuulen säestämänä. Tulossa oleva jääkausi antanee ensimerkkejään?

Maassamme käytiin eduskuntavaalit ja sosialistit veivät odotetusti ykkössijan. Tosin maalikamerakuvaa jouduttiin tovi tarkastelemaan, sillä huiman kannatusnousun tehneet persut jäivät lopulta vain 0,25 % yksikön päähän. Hallitusta sorvataan siis Antti Rinteen johtamana. Halutessaan enemmistöhallituksen, Rinne joutuu pyytämään mukaansa jonkun kolmikosta: kokoomus, persut ja keskusta.
Persut on kaavailuista suljettu pois jo erilaisen arvopohjansa johdosta. Aivan oikein, sillä sisältäähän SDP:n uusi eduskuntaryhmä niin juutalaisvihaajan kuin homofoobikonkin.
Niitähän ei persuissa suvaita, joten arvopohja on tosiaankin erilainen...

Sipilöinti aiheutti keskustalle historiallisen suuren vaalitappion, joten Rinteen tulevaan katastrofihallitukseen tuskin on haluja, eikä ainakaan poliittista varaa osallistua.
Kokoomuksen ja demareiden välinen käytännön ero on tätänykyä tuskin havaittava, joten siitäpä Rinteelle oiva partneri. Hiukan joutuu entinen oikeistopuolue syömään vaalilupauksiaan, mutta toisaalta kokoomuksella on valtakunnan uskollisimmat äänestäjät.
Kysyttäköön vielä, mihin jäi hauen kutu? Saimaan rannoilla siitä ei ainakaan vielä ole havaintoa, tyhjinä nousevat katiskat.. hiljaisina vartovat rantakaislikot. Menikö kutemaan jo jään alle, vai alkaako kohta pulina käymään? Tätä ihmetellen,


5.5.2019:

KIINALAINEN JUTTU

Amerikkalaislähteiden mukaan, Kiina on sulkenut arvioiden perusteella 1 - 3 miljoonaa muslimia keskitysleirimäisiiin olosuhteisiin tarkoituksena ehkäistä vaarallisen ääriajattelun synty jo alkutekijöihinsä. Kiina itse luonnehtii leirejä uudelleenkoulutuskeskuksiksi. Uutisella lienee vinha perä, koska jopa punavihermedia Helsingin Sanomat   on katsonut aiheelliseksi uutisoida asiasta.
Joopasen joo, ja meillä kipuillaan kasvot peittävien huivien kieltämisen kanssa?! Millainen älämölö syntyisi, jos Suomessakin alettaisiin vastaavalla tavalla uudelleen kouluttaa läpsyttelijöitä?
Kiina on muutenkin punavihreistön mallimaa ja näin ollen lähes kaiken mediakritiikin yläpuolella. Jopa maamme maailman puhtain metsänjalostusteollisuus haluttaisiin siirtää Kiinaan, koska #nytonpakko #ilmastonmuutos. 

Mä vaan ihmettelen, mitä mä ihmettelen,
- Juvalaisennäköinenmies-
HRI TUOTANTO